Väinö karjalainen wikipedia

Missä se Väinö on? – Wikipedia

Missä se Väinö on? on J. Karjalaisen säveltämä kappale. Se julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1996 levyllä J. Karjalainen Electric Sauna.

J. Karjalainen – Wikipedia

J. Karjalainen – Wikipedia

Hän aloitti levytysuransa vuonna 1981 kokoonpanon J. Karjalainen ja Mustat … ”Telepatiaa”, ”Villejä lupiineja”, ”Kolme cowboyta”, ”Missä se Väinö on?

SK: Missä se Väinö on? -hitin Väinö löysi paikkansa

5.1.2022 — 26-vuotias Väinö Karjalainen on isänsä Jukka Karjalaisen lailla muusikko, mutta myös myönteistä huomiota kerännyt musiikkituottaja.

Tiesitkö? J. Karjalaisen kuuluisa Väinö-poika on myös muusikko

18.9.2015 — Tiisu-yhtye julkaisi perjantaina uuden musiikkivideonsa Mitä maailma multa odottaa.

J. Karjalainen – Missä se väinö on – YouTube

J. Karjalainen – Wikiwand

J. Karjalainen (oik. Jukka Tapio Karjalainen, s. 1. huhtikuuta 1957 Helsinki) on suomalainen muusikko ja lauluntekijä. Hän aloitti levytysuransa vuonna 1981 …

J. Karjalainen on suomalainen muusikko ja lauluntekijä. Hän aloitti levytysuransa vuonna 1981 kokoonpanon J. Karjalainen ja Mustat Lasit kanssa. Karjalainen on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimmista laulajista ja lauluntekijöistä. Karjalainen on yksi 1980-luvun suomirockin merkittävimmistä edelläkävijöistä ja kehittäjistä. Karjalainen on sanoittanut ja säveltänyt muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta kaikki levyttämänsä kappaleet. Levytysuransa Karjalainen aloitti blues-, folk- ja kantrivaikutteisella musiikilla, jota värittivät Mustat Lasit -kokoonpanon puhallinsoittimet soul -sävyineen. 1990-luvulla hän siirtyi pop- ja rock-vaikutteisempaan suuntaan. Karjalaisen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ”Mennyt mies”, ”Sankarit”, “Doris”, “Sekaisin”, ”Telepatiaa”, ”Villejä lupiineja”, ”Kolme cowboyta”, ”Missä se Väinö on?”, ”Hän” ja ”Meripihkahuone”. Muiden esittämistä Karjalaisen sävellyksistä tunnetuimpia lienee Pate Mustajärven esittämä “Ukkometso”.

J. Karjalainen – Wikiwand

SK: J.Karjalaisen Väinö-poika luo uraa isänsä jalanjäljissä – kysytty ja kehuttu omalla alallaan

6.1.2022 — Muusikko J.Karjalainen, 64, lauloi vuonna 1996 hittikappaleellaan Missä se Väinö on? Suomen listaykköseksi. Laulun Väinö on Karjalaisen …

Muusikko J.Karjalainen, 64, lauloi vuonna 1996 hittikappaleellaan Missä se Väinö on? Suomen listaykköseksi. Laulun Väinö on Karjalaisen poika, joka on

SK: J.Karjalaisen Väinö-poika luo uraa isänsä jalanjäljissä

Tuoreimmat J. Karjalainen-uutiset juuri nyt Seiska.fi:stä. … SK: Tältä J. Karjalaisen jättihitin Väinö näyttää nykyään – yllättävä aluevaltaus!

J. Karjalainen – Seiska

Keskustelu – J. Karjalaisen Sydänlupaus=ihana biisi! | Aihe vapaa | Vauva

http://fi.wikipedia.org/wiki/J._Karjalainen. Noilla geeneillä luulisi Väinön olevan musikaalinen. … J.Karjalaisen ylimielisyys hakee vertaistaan.

Keywords: väinö karjalainen wikipedia