Ravintolaopas: Subway Mylly, Subway Raisio, Foodora Raisio, Wolt Raisio, Kauppakeskus Myllyn aukioloajat, Subway Turku ja Maskun Kebab Pizzerian menu

Oletko matkalla Raisioon tai Turkuun ja etsit hyvää ravintolaa syödäksesi? Etsintäsi on ohi, sillä tässä ravintolaoppaassa esittelemme sinulle Subway Myllyn, Subway Raision, Foodora Raision, Wolt Raision, Kauppakeskus Myllyn aukioloajat, Subway Turun ja Maskun Kebab Pizzerian menun.

Subway Mylly ja Subway Raisio

Subway Mylly ja Subway Raisio tarjoavat herkullisia täytettyjä subeja, salaattiannoksia ja muita välipaloja. Subway Mylly sijaitsee Kauppakeskus Myllyssä Raisiossa ja se on kätevä paikka tankata voimia ostosreissun lomassa. Subway Raisio puolestaan löytyy aivan Raisio-Kanavatunnelin vierestä, joten se on erinomainen vaihtoehto ruokailulle matkalla Turkuun tai muualle Raisioon.

Foodora Raisio ja Wolt Raisio

Foodora Raisio ja Wolt Raisio tarjoavat kotiinkuljetuspalveluita Raisiossa. Voit tilata herkulliset ateriat suoraan kotiovellesi käyttämällä Foodora Raision tai Wolt Raision palveluita. Nämä palvelut tuovat ravintolalahjakortin tunteen nopeasti jokaiseen kotiin Raisiossa.

Kauppakeskus Myllyn aukioloajat

Kauppakeskus Myllyssä ostosten tekeminen on helppoa, mutta mistä tiedät, milloin se on avoinna? Kauppakeskus Mylly on avoinna arkisin klo 10-21 ja viikonloppuisin klo 10-18. Näillä aukioloajoilla voit suunnitella vierailusi sopimaan ostosreissun kanssa.

Subway Turku

Oletko Turussa ja sinulla on himo herkulliseen Subiin? Ei hätää, Subway Turku palvelee sinua! Subway Turku löytyy useista paikoista ympäri kaupunkia, joten voit nauttia suosikkisubiasi missä tahansa Turussa liikutkin.

Maskun Kebab Pizzerian menu

Maskun Kebab Pizzeria tarjoilee maistuvia kebab- ja pizzaherkkuja. Heidän monipuolinen menu sisältää useita erilaisia pizzoja, kebab-annoksia ja muita herkullisia vaihtoehtoja. Voit nauttia maskulaisesta kebab-pizzasta paikan päällä tai tilata sen mukaan kotiin.

Oli sitten kyseessä Subway Mylly, Subway Raisio, Foodora Raisio, Wolt Raisio, Kauppakeskus Myllyn aukioloajat, Subway Turku tai Maskun Kebab Pizzerian menu, nämä ravintolat tarjoavat herkullisia vaihtoehtoja ruokailuun. Valitse makusi mukaan ja nauti hyvästä ruoasta!

Artiklen Ravintolaopas: Subway Mylly, Subway Raisio, Foodora Raisio, Wolt Raisio, Kauppakeskus Myllyn aukioloajat, Subway Turku ja Maskun Kebab Pizzerian menu har i gennemsnit fået 3.8 stjerner baseret på 7 anmeldelser