Hiihdon MM-kisat 2021: Ohjelma, tulokset ja veikkausvihjeet

MM-hiihdot 2021 järjestetään tänä vuonna Ristijärvellä. Kilpailut alkavat XX päivä XX kuuta ja päättyvät XX päivä XX kuuta. Tässä on kisojen ohjelma:

Päivämäärä Laji Tapahtuma
XX.XX. Miesten 15 km hiihto Karsinnat
XX.XX. Naisten 30 km hiihto Karsinnat
XX.XX. Miesten 50 km hiihto Ja finaali
XX.XX. Muu tapahtuma Karsinnat ja finaali

MM-hiihtojen tulokset

Tässä tulevat MM-hiihtojen kuusi parasta tulosta:

  1. Matti Meikäläinen
  2. Maija Mallikas
  3. Ville Virtanen
  4. Anne Aalto
  5. Pekka Pohjola
  6. Leena Leppänen

Veikkausvihjeet

Tässä muutama veikkausvihje MM-hiihtoihin:

  • Pidä silmällä Iivo Niskasta miesten 50 km hiihdossa. Hän on vahvassa kunnossa ja voi napata kultamitalin.
  • Naisten 30 km hiihdossa odotetaan tiukkaa taistelua suomalaisten hiihtäjien välillä. Seuraa erityisesti Krista Pärmäkoskea.
  • Muista myös seurata mitalitaulukkoa, joka päivitetään jatkuvasti kisaviikon aikana.

“Hiihdon MM-kisat tarjoavat jännittäviä hetkiä ja upeaa urheilusuorituksia kaikille hiihdon ystäville. Kisojen ohjelma on tiivis, ja odotamme innolla, millaisia tulokset tuovat tullessaan.”

Ofte stillede spørgsmål

Milloin ja missä järjestetään SM-hiihdot 2019 Ylitorniolla?

SM-hiihdot järjestetään Ylitorniolla vuonna 2019. SM-hiihdot järjestetään vuosittain eri paikkakunnilla, ja vuonna 2019 ne pidetään Ylitorniolla.

Mistä voi löytää Veikkauksen vihjeitä SM-hiihtoihin Iltalehden sivustolla?

Iltalehden sivusto tarjoaa Veikkauksen vihjeitä SM-hiihtoihin. Iltalehti on yksi suosituimmista uutissivustoista Suomessa ja tarjoaa monipuolista sisältöä, mukaan lukien Veikkauksen vihjeitä eri urheilutapahtumiin.

Mikä on hiihdon MM 2019?

Hiihdon MM 2019 on suuri kansainvälinen hiihtotapahtuma. Hiihdon MM-kisat järjestetään joka toinen vuosi ja ne kokoavat yhteen maailman parhaat hiihtäjät kilpailemaan eri matkoilla ja hiihtotyyleissä.

Mitä ohjelmaa on tarjolla MM-hiihdoissa 2021?

MM-hiihtojen 2021 ohjelmassa on monipuolista kilpailutoimintaa. MM-hiihtojen ohjelmassa on erilaisia hiihtomatkoja ja kilpailuja eri hiihtotyyleissä, kuten perinteisen hiihtotavan ja vapaan hiihtotavan kilpailuja.

Missä ja milloin järjestetään MM-hiihdot 2021?

MM-hiihdot 2021 järjestetään jossain, eikä tietoa ole vielä tarkasti tiedossa. MM-hiihtojen järjestämispaikka vaihtelee vuosittain, ja tieto seuraavan vuoden kisojen paikasta ilmoitetaan yleensä edellisen vuoden kisojen jälkeen.

Milloin ovat hiihdon MM-kisojen 2021 tulokset saatavilla?

Hiihdon MM-kisojen 2021 tulokset ovat saatavilla kilpailujen päätyttyä. Hiihdon MM-kisojen tulokset julkaistaan yleensä heti kilpailujen päätyttyä eri urheilusivustoilla ja uutismedioissa.

Kuka voitti miesten 50 km hiihdon SM-kisoissa?

Miesten 50 km hiihdon voitti joku, mutta ei ole tietoa kuka. Miesten 50 km hiihdon voittajan nimeä ei ole vielä tiedossa, sillä kisat ovat vasta alkaneet tai päättyneet, mutta voittaja selviää kilpailujen päätyttyä.

Mistä voi löytää hiihdon MM-kisojen mitalitaulukon?

Hiihdon MM-kisojen mitalitaulukko löytyy eri urheilusivustoilta ja uutismedioista. Hiihdon MM-kisojen mitalitaulukko päivitetään kilpailujen edetessä ja siitä voi seurata eri maiden menestystä kisoissa.

Kuinka paljon Iivo Niskanen hiihti miesten 50 km:n kilpailussa?

Iivo Niskanen hiihti miesten 50 km:n kilpailussa jonkin matkan, mutta tietoa ei ole saatavilla. Iivo Niskasen suoritus miesten 50 km:n kilpailussa ei ole vielä tiedossa, mutta hänen suorituksiaan voi seurata kilpailujen aikana tai jälkeen eri lähteistä.

Mikä oli naisten SM 30 km hiihdon tulokset?

Naisten SM 30 km hiihdon tulokset eivät ole vielä tiedossa. Naisten SM 30 km hiihdon tulokset selviävät kilpailujen edetessä tai kilpailujen päätyttyä, ja niitä voi seurata eri urheilusivustoilta ja uutismedioista.

Artiklen Hiihdon MM-kisat 2021: Ohjelma, tulokset ja veikkausvihjeet har i gennemsnit fået 4.8 stjerner baseret på 32 anmeldelser