Kuntoilulaitteet.fi > Toimitusehdot

Tilausten toimituskulut 0€!

Toimitusehdot

Yleistä

Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa: Kuluttajana nimi,toimitusosoite, sähköpostiosoite, sekä puhelinnumero. Yritysasiakkaana yrityksen nimi, yhteyshenkilö, sähköpostiosoite, toimitusosoite, y- tunnus sekä puhelinnumero tai puhelinnumerot.

Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostilla tai puhelimitse. Asiakas sitoutuu tilauksen tekemisen jälkeen tarkkailemaan sähköpostiaan.

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on jättänyt tilauksen.

Varaamme oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä isommissa erissä.

SSP Oy:n vastuu tuotteen heikon saatavuuden, viranomais- tai maahantuontirajoituksista johtuvasta syystä, josta tilausta ei kyetä sen vuoksi toimittamaan, rajoittuu aina kaupan purkamiseen ja etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen.

Kaikki tuotetiedot näkyvät kotisivuillamme. Selvästä tuotetietovirheestä johtuva palautus on asiakaspalautuksena maksuton ja palautus on tehtävä kohtuullisessa ajassa, kun virhe on havaittu tai olisi kuulunut havaita.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimus-, tilaus- ja toimitusehtoihin, jotka koskevat toimituksia.

Toimitus

Tuotteet toimitetaan kasaamattomina tehdaspakkauksissa. Tilaukset toimitetaan kuljetettavaksi pääsääntöisesti 2-4 arkipäivän kuluessa. Pyrimme ilmoittamaan, jos tuotteen käsittelyaika on pidempi kuin 4 päivää. Tämän päälle tulee tuotteen kuljetusaika, yleensä 2-5 arkipäivää. Suuret lähetykset toimitetaan Kaukokiidon kuljetuksena. Kotiovelle-toimitustapa tarkoittaa tavaran toimittamista rakennuksen maantasalla olevalle ulko-ovelle, jonka jälkeen asiakas on vastuussa tavaran vastaanottamisesta. Asiakkaalla on mahdollisuus halutessaan tilata Kaukokiidon sisäänkantopalvelu lisämaksusta.

Tietyille erityisalueille (esim.Suomenlinna,Ahvenanmaa tai Lossi yhteys) toimitettaessa voidaan toimituksesta veloittaa erillinen lisämaksu. Jos haluat tietää onko alueesi erityishinnoiteltu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos asiakas saa kuljetuksessa vaurioituneen tuotteen, on asiakkaan reklamoitava siitä välittömästi sekä kuljetusyhtiölle että Suomen Suurkuluttajapalvelu Oy:lle (myöhemmin teksissä lyhennetty SSP Oy).

Tavaran kuljetuksen aikana asiakkaalle SSP Oy on vastuussa, mikäli tavara vahingoittuu tai katoaa kuljetuksen aikana. Tavaran kuljetuksen aikana asiakkaalta SSP Oy:lle on asiakas tai kuljetusyhtiö vastuussa, mikäli tavara vahingoittuu tai katoaa kuljetuksen aikana.

Kaikki tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Tuotekuvissa voi esiintyä tuotteita, jotka eivät kuulu kyseiseen kokoonpanoon. Tutustu huolellisesti tuotteen tuoteselosteeseen verkkosivuillamme. SSP Oy ei ole vastuussa valmistajien sivuilla esiintyvistä tiedoista.

Maksupalveluntarjoaja:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com


Suomen Suurkuluttajapalvelu Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle sekä vastaa reklamaatioista.

Takuu/virhe

Ostokuitti tai laskukopio tulee säilyttää takuuta tai virhevastuuta varten. Viallisesta tuotteesta tulee ilmoittaa asiakaspalveluumme välittömästi.

Palautus

Palvelemme kaikkia asiakkaitamme kuluttajansuojalain edellyttämällä tavalla ja siksi tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus.Ostajalla ei ole oikeuttaa purkaa kauppaa ilman pätevää, laillista syytä. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä pakkauksissaan ja virheettömässä myyntikunnossa. Peruutusoikeuden menettää ottamalla tuotteen käyttöön. Tilauksen peruuttaminen tapahtuu ottamalla yhteyttä myynti@kuntoilulaitteet.fi tai soittamalla 0400-822551.

Poikkeukset: Kuluttajaviraston ohjeistuksen mukaan palautuskulut ovat kuluttajan vastuulla siinä tapauksessa, että tuotetta ei voida kuljettaa tavanomaisena postikuljetuksena esimerkiksi sen suuren koon vuoksi. Tästä syystä kuntoilulaitteiden kuten esim. (kuntopyörät, crosstrainerit, juoksumatot, soutulaitteet ja kotikuntokeskukset) palautuskustannuksista vastaa aina asiakas.

Ostoskori

Kuntoilulaitteet.fi, Ruotumiehenkatu 7 A 10, 20360 Turku
puh. 0400-822551, sähköpostiosoite myynti@kuntoilulaitteet.fi